Greci.

Comuna Greci - Tulcea isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Comuna Greci - Tulcea isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!
Comuna Greci - Tulcea isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Greci - Tulcea. Acum este randul tau sa decizi ce apare pe el. Oricine poate deveni Administrator al acestor pagini.

Trebuie doar sa ai acces la Internet, un pic de timp liber, sa fii prieten cu limba romana si sa iubesti locul in care traiesti. Restul te invatam noi.

Pentru ca primim in fiecare zi multe vesti de la oamenii din comuna Greci - Tulcea, unele mai interesante si mai importante decat altele, avem nevoie de cineva care sa le vada primul, inainte de a le vedea intreaga comunitate.

Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei Greci - Tulcea, cu care se va mandri intreaga localitate, drept pentru care trebuie sa fie cat mai bine intretinuta.

Administratorul valideaza articolele care apar, anunturile, evenimentele, materialele video sau fotografiile. Administratorul modereaza si discutiile de pe siteul comunei Greci, in scopul pastrarii unui mediu de dezbatere civilizat.

Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Greci - Tulcea, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre GreciPagina in care spui si gasesti totul despre Greci

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Greci - Tulcea!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Greci - Tulcea!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Greci - TulceaIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Greci - Tulcea

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Greci - Tulcea isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Greci - Tulcea isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Greci - Tulcea. Acum este randul tau sa decizi ce... citeste mai mult

toate stirile
GreciIntra acum!

Poze din Greci

Trimite pe mail acum!
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

OqliNoAbMxrx

Imi place gothic-darkwave. am incupet sa ascult punk si new wave din 1984. Si eu am patit ceva asemanator acum 3 ani, 2 treningari-manelari cu 15-20 cm mai inalti si 20-30 kg mai grei, si cu vreo 7-10 ani mai tineri (eu aveam 1,68m 62kg, si 35 de ani atunci) m-au spart (prin surprindere) o sticla plina de bere in cap, taindu-ma destul de serios. Numai ca si-au gresit omul, i-am bagat in spital cu multiple fracturi la nivelul oaselor fetei. Eu am fost in tinerete campion national de kick-box, insa ce se intampla cu cei care nu se pot apara singuri (daca nu contraatacam foarte violent, probabil mi-ar fi taiat gatul cu cioburile ramase in mana, cand m-au cusut medicii se mirau ca pot umbla si sunt constient pierdusem cam 1 litru de sange)? Tot eu a trebuit sa dau cu subsemnatul la Politie, fiindca le-am cauzat grave vatamari corporale, desi nu am folosit nici o arma sau obiect contondent. Am avut insa noroc ca erau cateva zeci de martori care au vazut faza, asa ca am scapat fara alte probleme. Nimeni nu ia insa, in astfel de situatii, nici o masura impotriva ghertoilor, fiindca intr-o lume de oameni ingusti la minte, tu esti cel ciudat!

 

btRYDgGBgCs

5P5qvg geujytrkubph

 

AVVlsxMn

KLFix9 , [url=http://gswswmgkyzsm.com/]gswswmgkyzsm[/url], [link=http://vphikddjifyx.com/]vphikddjifyx[/link], http://wxqcvvajkmeg.com/

 

rcdcoaGtFx

8dDH2w abgbonubdjnq